2003 – Oni su naš ponos !

10 Apr, 2012 | Autor: | 0 Komentara

Nema šale sa generacijom 2003. godišta. U kolu iza nas savladali smo uvek neugodnu školu fudbala Petar Urošev iz Pančeva sa ubedljivih 6:1. Sve karike u lancu našeg tima fukcionisale su besprekorno, tako da je rezultat realan odnos snaga na terenu.

Godinu dana stariji dečaci 2002, doživeli su poraz od istoimene ekipe. Do samog kraja utakmice imali smo prednost ali pad koncentracije u samoj završnici susreta koštao nas je negativnog rezultata. Moramo reći da smo za razliku od prethodnih mečeva bili daleko bolji, ali to nije bilo dovoljno da izbegnemo poraz.

Selekcija 2001. godišta, nikako da se vrati u formu. I pored solidne igre u susretu sa Bskom iz Borče, teren smo napustili pognute glave. Nadamo se da će ova pauza u prvenstvu zbog Vaskršnjih praznika, doprineti da se konsolidujemo i da izađemo iz rezultatske krize.

Naša najmlađa generacija 2004. godište, remizirala je sa Rozenborgom – 1:1, mada ostaje žal za celim plenom, jer smo propustili veliki broj šansi, koje su otišle u nepovrat.

Vredno pomena sa ove utakmice, jeste da je za naš tim debitovala devojčica Anđela koja je bila konstantna opsanost po gol Rozenborga. Od nje očekujemo mnogo, jer se radi o veoma talentovanoj devojčici koja je za kratko vreme na treninzima Viktorije Star dokazala da se na nju mora najozbiljnije računati u narednom periodu.

468 ad

Ostavite komentar