Marko opet najbolji

06 Apr, 2012 | Autor: | 0 Komentara

Ubedljiva pobeda generacije 2003 nad Mladim orlovima i porazi 2002 i 2001. godišta, obeležili su vikend iza nas. Predvođeni sjajnim Markom Đuranovićem dečaci sa Umke nisu imali šta da traže protiv naših mališana koji su u svim elementima igre nadigrali Mlade orlove i zasluženo slavili rezultatom 5:0. Svih pet golova delo je našeg junaka Marka, koji je još jednom demonstrirao raskošan talenat. Tome ide u prilog i dobra igra celog tima, koji je fukcionisao besprekorno.

Godinu dana starija selekcija 2002, doživela je poraz kao i generacija 2001. Opet smo ponovili slabu igru iz prethodnih mečeva, što je rezultiralo negativnim rezultatom. Moramo takođe napomenuti da smo u oba susreta bili hendikepirani neigranjem nekoliko igrača, ali to svakako nije opravdanje za lošu igru. Ono što nas sve raduje jeste da nam se na treninzima priključio Sale, koji će nadamo se doprineti da se mališanima vrati samopuzdanje posle serije slabih rezultata u poslednjih nekoliko kola. Da li će do toga doći videćemo već sutra kada se generacija 2001 sastaje sa BSK iz Borče.

U svakom slučaju mališani na treninzima dobro rade i pitanje dana kada će selekcije 2001 i 2002. godišta vratiti na pobednčki kolosek.

Naša najmlađa generacija 2004 nije odigrala utakmicu protiv ŠF. Vuk iz Paraćina, zbog kvara na autobusu gostujuće ekipe, ali ih to nije sprečilo da odmere snege između sebe gde je rezultat bio u drugom planu.

Naša misija se nastavlja…

468 ad

Ostavite komentar