Nije loše, dva remija

28 Mar, 2012 | Autor: | 0 Komentara

Bili smo bolji nego prethodnog vikenda, ali daleko od toga das smo zadovoljili igrom i rezultatima. Naši najstariji momci, 2001. godište, poraženi su od Olimpika, dok su dečaci rođeni 2002. godine izgubili od BSK Borče sa 2:1.

Poslednji meč zaslužuje posebnu pažnju u našoj analizi, jer nam se ponovio pad koncentracije u završnici tako das smo posle vođstva dozvolili protivniku postizanje dva gola u poslednjih dva minuta. Opravdanje za poraz ne treba da se traži u neigranju našeg najboljeg fudbalera, budući da smo u većem delu utakmice bili bolji rival na terenu. Sve dobro urađeno srušili smo za svega dva minuta, a zasluge za preokret pripisaćemo našoj neozbiljnosti.

Viktorija Star, ekipa 2003. godište, odigrala je remi 1:1 sa ŠF. Petar Urošev. Mada je rezultat pozitivan i u ovom slučaju mogli bismo štošta da prigovorimo našoj igri. Mnogo prilika ostalo je neiskorišćeno, dok smo u odbrani popustili kada smo najmanje očekivali, naravno, primili gol.

Najmlađi, 2004. godište, pružili su još jednu borbenu partiju. Sa ekipom Rojal odigrano je 1:1, što je bio realan odnos snaga na terenu.

468 ad

Ostavite komentar