Naša misija

Sjajniji od trofeja

Zlatna deca Viktorije Star

Kada smo kao Škola fudbala Viktorija Star započinjali svoju misiju na beogradskom tlu, skromnost nam nije dozvoljavala da razmišljamo dalje od izlaska na scenu MiniMaksi lige makar sa jednom generacijom fudbalera. Međutim, dobar glas se čuo, pa je i Viktorija Star rasla kako se povećavalo poverenje dece i njihovih roditelja u kvalitet našeg rada.

Danas je iza nas višegodišnje iskustvo takmičenja u MiniMaksi ligi, brojni osvojeni pehari i mnogo talentovanih dečaka koji su osnove fudbala naučile od naših trenera. Ta nadogradnja u Viktorija Star i njihova volja da treniraju učinila ih je zanimljivima i najvećim srpskim klubovima.

Zlatna deca Viktorije Star – naša škola fudbala sa ponosom predstavlja dečake koje smo poslali u najjače srpske klubove

Viktorija Star sa ponosom ističe da je naš dečak:

Lazar Đurović, 1997. godište

Trenutno mlađi kadet Crvene Zvezde. U našoj školi proveo je nešto više od godinu dana.  Već dve i po godine uzdanica je tima trenera crveno-belih Bratislava Živkovića. Sa osam golova je među najboljim strelcima Pionirske lige Srbije. Standardan je član selekcije Beogradа.

 

 

Uroš Kostić, 1999. godište

Golman je u mlađim pionirima Crvene Zvezde. Za dobre partije u crveno-belom dresu, nagrađen je pozivom u reprezentaciju Beograda, a debitovao je protiv Vojvodine u okviru 3. kola Lige regionalnih selekcija. Izveštaji govore da je naš Uroš prikazao igru po ukusu selektora FSB Ivana Đukanovića. U našoj školi trenirao je 4.5 godina.

 

Aleksa Bajović, 1999. godište

Defanzivac je u mlađim pionirima Rada. Nezamenljiv je član ove selekcije, „građevinara“, kao i reprezentacije Beograda. U našoj školi trenirao je 4.5 godina.

 

 

Andrija Barlov, 1999. godište

Vezni je igrač mlađih pionira  OFK Beograda. Za vrlo kratko vreme ubedio je trenera Dževada Prekazija da zaslužuje mesto standardnog člana prvog tima, dok mu ostali treneri mlađih kategorija „romantičara“ proriču lepu budućnost na Karaburmi. U našoj skoli proveo je 4.5 godina.

 

 

Kosta Mihajlović, 2002. godište

Vezista je Partizana. Kosta je na terenima Teleoptika, pokazao stručnjacima Partizana, ono što smo mi u Viktoriji Star znali dugo, a to je da sa loptom bukvalno može sve. U školi je proveo 1.5 godinu, a ovoga leta se preselio među crno-bele. Igra za selekciju MiniMaksi lige.

 

 

Marko Đurić, 2003. godište

Napadač Rada. Posle godinu dana provedenih u Viktoriji star na prvoj utakmici za novi klub, postigao je SEDAM GOLOVA. Treneri na Banjici su odmah shvatili da im je sa Zvezdare stigao pravi fudbalski biser, a nama je ostalo da se prisećamo kojom je hitrinom Marko osvajao fudbalsko gradivo na treninzima Viktorije Star. Nezamenljiv je član MiniMaksi lige.

 

Odlaskom naše dece u najveće srpske klubove i naša misija je dobila drugu dimenziju, pomalo neočekivanu, iako smo uvek verovali u znanje i ispravnost metoda rada koje ponedeljkom, sredom i petkom prezentiramo u balonu “Enfild” na Zvezdari. Ponekad tužno pomislimo koliko bi nam neki od njih značio u borbi za pobedu u MiniMaksi ligi, ali razum i realnost preovladava sitne interese. Srećni smo što smo imali priliku da učimo prvim fudbalskim koracima vrednu i talentovanu decu, što smo se još jednom uverili koliko je bitno da uživaju podršku roditelja.

Na kraju, srećni smo i zato što Patrizan, Crvena Zvezda, OFK Beograd i Rad prate i uvažavaju ono što radi Viktorija Star. Sada ime, bez lažne skromnosti, poručujemo da ne propuštaju naše utakmice, jer se priprema da „poleti“ nova grupa supertalentovanih dečaka iz ŠF Viktorija Star…