Bravo za Viktoriju Star 2008

19 May, 2018 | Autor: | 0 Komentara

Sa veoma jakog Forza kupa na Novom Beogradu, naši momci su danas (subota) otišli kući s peharom u rukama, okićeni bronzanim medaljama!
Bilo je to još jedno sjajno izdanje cele ekipe, trijumf lepe i efikasne igre, u kojoj je možda malo sreće nedostajalo da bi na grudima zasijalo sjajnije odličje. Ipak, prezadovoljni smo i ostvarenim.
Dobar uvod na turniru napravljen je protiv solidne ekipe IMT. Savladani su sa 2:0, a led je probio Andrej sjajnim uklizavanjem u 4. minutu za 1:0. Drugi pogodak bio je delo Dače, koji je zajedno sa Andrijom bio jedan od majmlađih učesnika turnira, pa smo i po tom detalju bili drugačiji od ostalih rivala. U drugom duelu, opet je sve funkcionisalo dosta sigurno! Odbrana predvođena Urošem među stativama nije dozvoljavala protivniku da razvije svoju igru, dok smo u napadu strpljivo čekali svoju šansu i dočekali je preko Mihajla – 1:0. U naredni meč sa Crvenom zvezdom ušli su ljubičasti rasterećeni, jer su već imali overen plasman u polufinale tako da ubedljivih 0:4 protiv renomiranog rivala u najjačem sastavu nije mnogo bolelo.
U polufinalu protiv fizički jačih fudbalera Borca naši su poveli 1:0, ali smo u poslednjim napadima gubili snagu što nam se vratilo sa dva primljena gola. Ponovo su suze naših igrača ispratile izgubljeni meč za plasman u finale. Ponovo su iz sećanja dolazile slike ranijih poraza u borbi za medalju, ali danas su ljubičasti bili rešeni da prekinu neprijatni niz neuspeha i da prijateljima iz ekipe Bravo ne ostave ni promil šanse za osvajanje bronze.
Na kraju pobeda 4:0, golovima Dače, Mihajla, Andreja i Zorana, sjajna partija cele ekipe za treće mesto na Forza kupu.
Boje Viktorije Star branili su na ovom turniru: Uroš, Marko, Mateja, Mihajlo, Andrej, Zoran, Filip, Danilo i Andrija. Bravo, momci! Sutra opet da nas obradujete na tuniru u Bloku 70! Srećno!

468 ad

Ostavite komentar