Dobre igre i pobede 2007 i 2008

02 May, 2018 | Autor: | 0 Komentara

Dve pobede i dva poraza, bilans su prošlog kola odigranog na Adi. Najmlađi momci 2011 izgubili su od Prima Fortune, dok su godinu dana stariji fudbaleri poraženi od svojih vršnjaka iz ekipe Petlića.
Nakon poraza u pretprošlom kolu od Vinče, tim 2008 je povratio pobednički ritam. Savladan je rival iz FK Varga rezultatom 4:3, ali igra je bila ubedljivija od krajnjeg ishoda. Naši su brzo poveli sa 2:0, a onda i sa 4:1, da bi u poslednjim trenucima rival ublažio poraz.
Teško je bilo pronaći slabu tačku među ljubičastima do momenta u završnici kad je počela da pada koncentracija većini igrača. Golman Uroš je ulivao sigurnost odbrani, dok su vezni i napadači ponovo bili nesebični u završnici koja je donela četiri gola, a moglo ih je biti i više. Strelci su bili: Zoran dva puta, Mihajlo i Filip.
Još jedan trijumf zabeležili su i momci iz ekipe 2007. Oni su bili bolji od BSK iz Borče sa 2:1, a oba pogotka bili su delo odličnog Andreja. Posebno je bio lep pobedonosni gol iz slobodnog udarca, jer je lopta letela oko 20 metara da bi završila u gornjem desnom ćošku protivničkog gola.
Uz Andreja je važnu rolu odigrao i golman Luka, koji je u poslednjem napadu neverovatnom intervencijom sprečio sigurno izjednačenje.
Narednog dana ista ekipa se pojavila na Adi kako bi odigrala zaostali prvenstveni meč sa Gardošom, ali se rival iz Zemuna nije pojavio pa je meč registrovan službenim rezultatom 3:0 za ljubičaste. Ipak, dečaci su se kući vratili zadovoljni zahvaljujući ljubaznosti naših prijatelja iz FK Crvenke koji su pristali da odigraju jednu prijateljsku utakmicu. U meču, u kojem je sve prštalo od duela, dve ekipe su remizirale – 3:3.

468 ad

Ostavite komentar