Dve pobede za kraj, pao i Zemun

19 Jun, 2017 | Autor: | 0 Komentara

Najbolja generacija u porodici FK Viktorija Star, naši igrači 2007.godište, stavili su tačku na prvi deo sezone u Ligi pretpetlića Fudbalskog saveza Beograda. I nisu mogli odabrati lepši način da se na kratko oproste od terena na Adi Ciganliji, jer pobedili su na dve utakmice u jednom danu.
Počelo je sve duelom protiv renomiranog Zemuna. Protivnik je iskoristio smušenost naših momaka, pa su brzo došli do vođstva, koje je potrajalo do akcije Andreja po levom krilu. Posle nekoliko njegovih driblinga usledio je centrašut u sredinu do sjajno postavljenog Relje, čiji je poluvolej završio iza leđa golmana Zemunaca. Izjednačenje je donelo olakšanje i tečniju igru “viktorijanaca”, pa se samo postavljalo pitanje koliko će na kraju biti ubedljiva njihova pobeda. Zaustavili su se na 3:1, ali su igrom i ponašanjem oduševili svoje navijače.
U drugom meču rival je bila ekipa Prima Fortune i opet je razvoj situacije na terenu tokom početnih minuta, kao i rezultat, išao na ruku druge strane sve dok naši dečaci nisu nametnuli svoj stil igre. Ritam su diktirali stubovi naše odbrane, sjajni Aleksa i Uroš, koji su kao jedini predstavnici 2007. godišta bili pravi oslonac godinu dana mlađim drugarima Andreju, Zoranu, Relji, Savi, Marku, posebno u momentima kada je protivnik vodio 0:1 i 1:2. Svi zajedno naši momci pronašli su način da se izbore sa umorom, kišom i snažnim rivalom i da sa dva Zokijeva pogotka dođu do zasluženog trijumfa 4:2.

468 ad

Ostavite komentar