Het-trik Kize oborio BSK

01 Nov, 2017 | Autor: | 0 Komentara

Kako se bliži kraj sezone Lige pretpetlića FSB na Adi Ciganliji ekipe FK Viktorija Star igraju sve bolje. Igrom smo zadovoljniji nego rezultatima, jer ponekad se viša sila postara da nam pokvari utisak o meču.
Tako je bilo i na utakmici naše najmlađe ekipe, 2010. godišta. Ime rivala nije ni bitno, ne zaslužuje da se spominje, napomenućemo jedino da smo izgubili rezultatom 5:2, jer nije lako igrati protiv nekog ko u svojim redovima ima dečaka sposobnog da baci loptu iz auta od gola do gola.
Godinu dana stariji tim odigrao je meč pun preokreta sa Grafičarom. Vodili su naši momci sa 2:0, ali su kasnije prokockali prednost i došli u situaciju da spasavaju remi u poslednjem napadu. Srećom, kapiten Dača bio je brži od sudijske pištaljke, pa je ljubičastima zasluženo pripao bod – 3:3.
Iza 2006. godišta ostao je još jedan poraz. Opravdanja ima na pretek. Pre svega poznato je da ova ekipa igra sa svega tri dečaka rođenih 2006. ( Ivan, Andrej, Acko) i kad nema jednog od njih, vrlo teško se suprotstavljamo fizički jačim rivalima. Protiv Munje tim je predvodio Ivan i samo zahvaljujući njemu posle 4:0 za rivala iz Bariča došli smo na kraju do časnih 5:3.
Pre ove utakmice subotnji program mečeva uspešno su otvorili dečaci 2008. Lako i ubedljivo savladali su naše prijatelje iz Lipovice, iako su nam nedostajali Andrej i povređeni Mateja.
Najbolju partiju prikazali su momci 2007, jer fizički znatno jačem BSK nisu dali ni trunku prilike da u Borču odnesu bodove. Pobeda je ostvarena rezultatom 6:0, zahvaljujući trostrukom strelcu Kizi, a odličnu igru pokazali su Relja na mestu poslednjeg igrača u odbrani, dvojica Aleksi na sredini terena i Mihajlo na desnom krilu. Našem Mateji želimo brz oporavak i da se što pre vrati treninzima i drugarima, a Viktoru želimo dobrodošlicu posle pauze od mesec dana.

468 ad

Ostavite komentar