Dosledni sebi i u porazu

28 Feb, 2017 | Autor: | 0 Komentara

Ako bismo okrenuli narodnu izreku “posle kiše sunce dođe”, objasnili bismo na najbolji način kako su proteklog vikenda prošle naše ekipe u Mini-Maksi ligi. Nakon dugog sunca naše Viktorijance je potopila kiša poraza. Izgubili smo gotovo sve mečeve, ali smo i u porazu ostali dosledni sebi – igrali smo uvek našu igru, fer smo se ponašali čak i kad protivnici nisu bili pristojni i na kraju smo umeli da im čestitamo na pobedi bez obzira na pretrpljene udarce.
Naše 2006. godište izgubilo je od Dušanovca. Protivnik je umeo je da iskoristi svoje prilike, dok nama to nije uspevalo, pa se sve završilo loše po nas. Neće nas ovaj poraz previše rastužiti, idemo dalje …
Mnogo neizvesnosti videlo se u duelu našeg 2007. godišta i ekipe Futa. Rezultatski su na kraju bili bolji za jedan gol, ali igrački su bili iza nas. Dobar meč odigrali su momci 2008. Oni su ponovili sigurnu igru protiv vršnjaka iz Sokera i u jednoj lepoj utakmici ostvarili su novu pobedu u ligi.
Naše 2009. godište nastavlja po sistemu toplo-hladno. Poraženi su od Olimpika, ali za ovaj rezultatski pad imaju jako opravdanje – odsustvo nekoliko važnih igrača. Za 2010. godište još traje uhodavanje. Nedostaje malo rutine i samopouzdanja pa da i njima krene pobednička serija. Izgubili su od Rozenborga i ekipe Lane, ali posle kiše i sunce mora da dođe.

468 ad

Ostavite komentar