Jocin prvenac

09 Jun, 2020 | Autor: | 0 Komentara

Golom Jovana Pejića protiv Sinđelića, u meču generacija 2013, Fudbalski klub Viktorija Star se vratio ligaškom takmičenju na Adi Ciganliji. Naš Jovan, inače rođen 2014, protiv godinu dana starijih dečaka otvorio je sezonu za koju se nadamo da će biti uspešna kao prethodne, a dobar znak da ide sve u tom pravcu je lepa igra i pobeda rezultatom 8:5 bez nekoliko standardnih igrača. Čestitamo Jovanu prvenac. Tim 2011 takođe je bio na visini zadatka. Protiv odlične ekipe Deluks iz Obrenovca ostvarena je vredna pobeda – 3:1, ali za naš klub je bio mnogo značajniji duel koji su isti dečaci imali protiv renomiranog Rada.
Ekipa iz Banjice, sastavljena od najboljih igrača klase 2010 trijumfovala je sa 8:5, ali su ljubičasti u svemu bili ravnopravni uprkos činjenici da smo na terenu imali samo dvojicu fudbalera rođenih 2010. godine.
Svim našim fudbalerima čestitamo na dobroj igri, velikom zalaganju i sportskom držanju,i želimo da ih prati sportska sreća u nastavku Lige pretpetlića Fudbalskog saveza Beograda.

468 ad

Comments are closed.