Ljubičasti u finalu

24 Dec, 2017 | Autor: | 0 Komentara

Viktorija Star će nakon ovog vikenda biti još ponosnija na svoje sjajne fudbalere. Na svim mečevima zabeležene su pobede, uz snažnu igru kolektiva koji su pojedincima dozvolili da se istaknu golovima i lepim potezima.
U Ligi pretpetlića FSB naše 2007 savladalo je BSK Borča sa 4:2, a naš Mimi se istakao kao četvorostruki strelac. Protivnik iz istog kluba stao je na crtu ljubičastima 2009 i konačni ishod bio je isti – 4:2 za naše momke. Ulogu Mimija imao je u ovom slučaju trostruki strelac Kosta, kojem ništa nije smetala činjenica da protiv sebe ima godinu dana starije momke. Posao su mu olakšali iskusni Dača i Viktor, koji su danas na najbolji način obavili dužnost stubova igre ljubičastih.
Ljubičasti 2008 godište nastavili su da blistaju, samo su umesto Lige, danas odigrali prvi deo turnira Prezident kup Palilula 2017 u Kovilovu. Drugi deo, onaj najlepši, tek sledi naredne subote na istom mestu u 15.30 kada je zakazano finale naših dečaka sa ekipom OFK Beograd I.
Borbu za trofej omogućile su tri pobede u našoj grupi. Prvo je savladan Ole sa 2:1 golovima sjajnog Andreja, kojem su na putu do najvećeg timskog uspeha astistirali i svi ostali saigrači Uroš, Marko, Relja, Mihajlo, Zoran i Aleksa. U drugom meču savladana je Crvenka sa 5:0, a golove su postigli Andrej (2x), Mihajlo, Zoran i jedan autogol. Pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje, dilema se odnosila samo sa kolikom će razlikom ona biti izražena u korist Viktorije Star. Najlepši momenat na utakmici bio je Andrejev pogodak iz slobodnog udarca koji je završio u rašljama protivničkog gola.
U odlučujućoj utakmici za prvo mesto u grupi i plasman u finale, pala je ekipa OFK Beograda II evrogolom Mihajla za 1:0. Iako rezultat to ne pokazuje protivnik je bio potpuno nadigran, naši momci su u tom trećem meču bili već ovladali podlogom (parket) i terenom bez ograde, tako da su od prvog pa do poslednjeg dodira s loptom na meču imali totalnu kontrolu nad situacijom i rezultatom. Nedostajala je samo bolja realizacija u trenucima kada su izlazili sami na protivničkog golmana, ali možda su najbolje sačuvali za subotu kada će se boriti za zlatne medalje i pobednički pehar Prezident kupa 2017. Srećno momci!

468 ad

Ostavite komentar