Moramo mnogo bolje

11 Sep, 2017 | Autor: | 0 Komentara

Viktorijanci moraju da budu srećni ostvarenim rezultatima u nastavku prvenstva Lige pretpetlića FSB na Adi Ciganliji, ali po prvi put treba reći da igrom nismo oduševili.
Očigledno je da našim momcima nije prijao izlazak na veliki teren posle duge pauze, pa nam ostaje vera da će se naša pas igra vratiti u narednim utakmicama i da će navijači tek uživati u lepim akcijama i golovima ljubičastih ekipa.
Kako smo to igrali u subotu i nedelju? Ukratko, konfuzno u odbrani, stihijski u napadu. Jedino su golmani Uroš i Luka uvek bili pravi kad je najpotrebnije, što nas sve zajedno može da ohrabri pred dolazeće mečeve jer siguran igrač među stativama predstavlja veliki plus za svaku ekipu.
Sezonu je otvorilo 2006.godište, u subotu uveče, pod reflektorima protiv odličnog Sinđelića. Vodili smo dva puta i oba puta je rival uspeo da dostigne našu prednost, tako da je konačnih 2:2 bio najpravedniji rezultat. Treba istaći da je ova ekipa bila uglavom napravljena od igrača rođenih 2007.i 2008. godine uz dvojicu starijih, kapitena Ivana i Andreja, koji su bili naši strelci i najbolji igrači.
Dika i ponos Viktorije Star, tim 2007, verovatno nikad neće odigrati lošiji meč od nedeljnog protiv Milutinca. Izgubili smo samo sa 3:1, ali smo mogli i ubedljivije, budući da se protivnik ispromašivao u situacijama koje su mirisale na čist pogodak. Imali smo i mi svoje šanse, naročito kod 2:1, ali čestitke za osvojene bodove zasluženo idu našim rivalima i sportskim prijateljima iz Zemuna. Odlični u našem timu pored golmana bili su dvojice Alekse i Andrej, posle čije akcije po levom krilu smo postigli jedini gol.
Jedinu pobedu ostvarilo je 2008.godište protiv drugara iz FK Lipovice. Trijumf je bio ubedljiv, ali igrom niko nije ostao očaran, jer ko zna kakav bi tok dobila utakmica da Uroš nije odbranio zicere kod rezultata 0:0. Dobru igru prikazali su kapiten Mateja i dvostruki strelac Uroš, dok ostali sigurno mogu mnogo bolje od prikazanog u nedelju popodne po izuzetno toplom vremenu.
Očekujemo lepše vesti narednog vikenda, a uslov za to ostaju vredno treniranje i primena dogovora koje pravimo s trenerima pred svaku uakmicu.

468 ad

Ostavite komentar