Nepravda sprečila Olega da izjednači !

29 May, 2017 | Autor: | 0 Komentara

Minuli vikend u rezultatskom smislu nije bio posebno uspešan za nas, ali Viktorija Star, ipak, ima razloga da ga dugo pamti i prepričava prijateljima.
Naš Andrej iz ekipe 2008.godišta postigao je na jednoj utakmici više od deset golova, a 2006. bilo je ravnopravno u susretu sa ekipom koja je izašla na teren sa čak dva igrača više. Kapiten Mateja je junački izašao na teren,iako smo pobedu 2007.godišta planirali bez njega, pogrešno misleći da će opravdano produžiti bolovanje za još koji dan. Pored ova tri događaja, pamtićemo nedelju i po prvoj velikoj nepravdi koja je pričinjena našem najmlađem asu Olegu i to u trenutku kada je jurio ka protivničkom golu da bi 2010.godištu doneo izjednačenje 3:3. Umesto sigurnog pogotka videli smo nameran faul protivnika “s leđa” nad Olegom i neverovatan propust sudije, koji je pokazao da se igra nastavi. Naše momčine su tako videle i onu manje lepu stranu voljenog sporta, što jeste tužno, ali moramo dalje zajedno. Ko zna koliko nas još takvih nepravdi očekuje u budućnosti.
Kako tek nazvati postupak našeg protivnika na meču 2006.godišta, na koji smo, zbog rekreativnih nastava i bolesti nekoliko igrača, istrčali sa dvojicom igrača manje. Mislite da su poželeli ravnopravnu borbu i na teren izašli sa dvojicom ili bar jednim igračem manje? Ne! Ipak, takav stav neće promeniti stav Viktorije Star, pa ćemo i ubuduće stavljati fer ponašanje ispred želje da pobedimo i nikad nećemo problem rivala sa brojem igrača koristiti da bismo lako došli do bodova. Ako je nekome još važno, napominjemo da su naši momci taj duel izgubili sa 5:2, ali je majstorstvom Pavla i drugova lopta bila češće u nogama ljubičastih. Svaka čast!
Već po navici 2007. zabeležilo je novu, petu pobedu i to sa više nego ubedljivih 10:2. Bravo!
Sve pohvale idu i na adresu 2008.godišta za sjajne dve utakmice u nedelju ujutru, sa svega deset minuta pauze između mečeva. U prvom susretu “viktorijanci” su predvođeni Andrejem slavili sa neverovatnih 14:3, da bi protiv Jedinstva iz Surčina platili danak umoru i vrućini odigravši samo 2:2.
Naše 2009.godište sve više podseća na svoje godinu i dve starije drugare. Igraju lepo za oko i veoma efikasno, što nekad i bude dovoljno za pobedu. Nedostaje im samo još mala doza samopouzdanja pa da i oni zaređaju sa pobedama, ali i 7:6 poraz od Voždovca ne treba da rastužuje jer rival ima mnogo više iskustva sa igranjem na većim terenima van balona.

468 ad

Ostavite komentar