Neuhvatljivi Kosta

03 Oct, 2017 | Autor: | 0 Komentara

Kolo za nama pretvorilo je naše najmlađe fudbalere iz ekipe 2010 u junake FK Viktorija Star. Konačno je dobru igru ispratio i rezultat, pa su rivali iz Tempa bili prinuđeni da im čestitaju na zasluženoj pobedi rezultatom 6:2. Najbolji naš igrač bio je sjajni Kosta, koji je postigao četiri gola.
Briljiralo je i 2006.godište u duelu sa favorizovanim Voždovcem. Ponovo su najiskusniji Andrej i Ivan poveli svoje mlađe saigrače ka pobedi i bili su jako blizu cilja, ali se posle našeg vođstva 5:2 u poslednjih tri minuta utakmice rival bolje snašao i zasluženo došao do izjednačenja 5:5. Uprkos izgubljenoj pobedi teren smo napustili zadovoljni, jer smo zadržali našu pas igru čak i u periodu kad su naši najbolji pojedinci odmarali a na njihovim pozicijama bili dve-tri godine mlađi saigrači.
U meču 2009.godišta naši dečaci su poraženi sa 9:4, ali nisu razočarali. Izgubili su od fizički jačeg tima, sa snažnim fudbalerima koji su rezultatsku prednost ostvarili preciznim udarcima iz velikih udaljenosti.
Naši momci 2008.godište dobili su utakmicu službenim rezultatom 3:0, jer rival nije imao dovoljan broj igrača da bi im se suprotstavio na regularan način, pa je u formi “5 na 5″ odigrana prijateljska sa ekipom Zvezdare. Iz te utakmice izašli smo ubedljivo poraženi, što je još jedan od pokazatelja da naš talentovani tim trenutno nije ni blizu svoje najbolje forme i da prošlonedeljni poraz od Vrčina nije bio slučajan. Očekujemo, ipak, da će posle lošeg perioda doći na red i pobednička serija, možda, već od narednog kola.
Nije se proslavilo ni 2007.godište ovog vikenda. U meču protiv BSK Borče pobednika je odlučila samo jedna greška iz koje je pao jedini gol i to u našu mrežu. I da je ostalo 0:0 ne bismo bili preterano srećni osvojenim bodom. Nije to bila naša utakmica, nismo uspeli da uspostavimo ritam ni igru kratkih pasova, pa ćemo ovo izdanje pokušati što pre da zaboravimo.

468 ad

Ostavite komentar