Odlični Viktorijanci u Valjevu

15 May, 2019 | Autor: | 0 Komentara

Proteklog vikenda naša ekipa sa igračima rođenim 2010. i 2011. godine učestvovala je na turniru Valjevo 2019. Igra je bila mnogo bolja od rezultata, mada, iskreno, nemamo razloga da se požalimo na plasman u četvrtfinale u konkurenciji dobrih ekipa iz Srbije. Verovatno bismo bili uspešniji da hronično ne kuburimo sa golmanskom pozicijom, pa se tokom utakmice među stativama smenjuju igrači, ali dok se takmičimo tinjatće nada da će se pojaviti i ta “jedinica” koja će nam doneti kvalitet i sigurnost u odbrani.
Golman nam nije bio potreban u prvom meču na turniru u Valjevu. Savladali smo ekipu Ribnice iz Mionice sa 3:0 i na najbolji mogući način otvorili sebi put u nokaut fazu. Tek u drugom susretu malo smo zaškripali u odbrani, pa smo izašli poraženi sa 3:2 od Bačke, ali smo zapamtili fantastičan gol Koste iz slobodnog udarca. Sa tim skorom otišli smo u osminu finala, gde smo se sastali sa Feniksom iz Šapca i bili bolji sa ubedljivih 4:1. To je ujedno bila i poslednja kvalitetna partija naših momaka, jer su u narednom kolu morali da pruže ruku realno boljem i jačem rivalu Obrenovcu 1905.
Naša priča se nastavlja na Adi sledećeg vikenda. Imamo razloga da budemo ponosni i zadovoljni radom, zalaganjem i dosad naučenim lekcijama, ali znamo isto tako da možemo i bolje.

 

468 ad

Ostavite komentar