Osvetlali obraz Beograda i Srbije

02 Dec, 2019 | Autor: | 0 Komentara

Nakon pet mečeva na internacionalnom turniru u Rumuniji za dečake rođene 2010.godine i mlađe, FK Viktorija Star ponosno objavljuje da su naši momci zauzeli sjajno četvrto mesto.
Već u grupnoj fazi takmičenja stavili smo do znanja svim rivalima da smo u Arad stigli da bismo se popeli na pobedničko postolje. U prve dve utakmice sa ekipom iz Mađarske i jednim rumunskim timom ostvarene su sigurne pobede, pa smo u trećem duelu, rasterećenih svih briga oko plasmana u drugu fazu, ušli dosta opušteno i dozvolili rivalu da nas savlada jer smo obezbedili prvo mesto u grupi pa smo tog drugog dana turnira očekivali da će se u dobrom raspoloženju naš niz nastaviti do finala. Malo smo se, ipak, prevarili. Naišli smo na izuzetno tvrdu rumunsku ekipu UTA iz Arada, koja se čvrsto branila i opasno napadala, pa je u finalu pre finala odluka pala sa penala. Rival je bio uspešniji, a nama sa poljuljanim moralom kao da nije bilo mnogo stalo do bronze, tako da smo se na kraju zadovoljili četvrtim mestom.
Ipak, vratili smo se srećni u Beograd, znajući da smo ostavili lep utisak na našem prvom gostovanju van granica Srbije. Iskustvo stečeno tokom nezaboravnog vikenda u Rumuniji, gde smo zajedno sa roditeljima obišli znamenitosti Temišvara i Arada, biće nam od velikog značaja za neka buduća takmičenja i turnire.

468 ad

Comments are closed.