Palančani pozdravili šampionsku Viktoriju Star

12 Oct, 2019 | Autor: | 0 Komentara

Još jedan veliki uspeh Viktorijanaca! Naši dečaci, igrači rođeni 2011. godine, osvojili su prvo mesto na jakom turniru u Smederevskoj Palanci. Ljubičasti su do zlatne medalje i trofeja došli trijumfom 5:1 u finalu nad odličnom ekipom Atakantea, ali važno je istaći da su na putu do najvišeg mesta na postolju došli sa pet pobeda i jednim nerešenim rezultatom.
Na prvom koraku momci su pokazali odlučnost da se bore za pehar. Sa 6:0 savladan je Derbi iz Aranđelovca, da bi u narednom kolu pao Tron iz Požarevca rezultatom 4:1. Potvrda prvog mesta u grupi došla je sjajnom igrom i pobedom od 7:0 protiv Jasenice iz Smederevske Palanke, nakon čega su formirane dve grupe sa po tri ekipe.
U prvom duelu sa Kolonijom osetio se umor kod naših dečaka, ali i trema zbog važnosti utakmice, pa smo na kraju morali da budemo prezadovoljni i sa minimalnom pobedom od 1:0. Ona nam je donela velika i odlučujuća tri boda, budući da nam je zbog remija 0:0 između Kolonije i Despota, u poslednjem kolu za prolaz u finale bio dovoljan nerešeni ishod sa vršnjacima iz Velike Plane
Nakon 3:3, osvojili smo prvo mesto u grupi F sledilo nam je finale u kojem rivalu nismo ostavili ni promil šanse da nas neprijatno iznenadi…
Naš uspeh je veliki i značajniji ako se zna da smo ga ostvarili isključivo majstorstvom naših fudbalera, koji vredno rade ponedeljkom, sredom i petkom u balonu Enfild na Zvezdari.

468 ad

Comments are closed.