Povratak 2010 protiv Grafičara

23 Oct, 2017 | Autor: | 0 Komentara

Pre dva kola smo doživeli neuspeh u Ligi pretpetlića FSB na Adi Ciganliji, ali smo ovog vikenda u istom takmičenju pokazali da nam četiri poraza naših ekipa nisu slomila duh.
Naše 2009. godište poslednjih nedelja ostvaruje prognoze trenera i navijača. Prošlog vikenda su ubedljivo pobedili, a ovog su osvojili bodove službenim rezultatom 3:0 zbog nedolaska rivala na utakmicu. Bez obzira na malu pauzu, izazvanu višom silom, ostajemo ubeđeni da prave partije ove ekipe tek dolaze u narednim kolima.
Kapiten Dača je povratkom na teren posle povrede doneo dozu samopouzdanje saigračima, koja će biti dodatno pojačana kad se u tim vrati i Viktor. Vreme će pokazati da su pred Adamom, Novakom, Bokijem i ekipom su samo lepi dani, ali takav rasplet krize željno iščekujemo i kada je reč o 2008. godištu.
Ponos našeg kluba teško dolazi do igre, delom zbog loše forme, delom zbog nepovoljnog rasporeda koji je doneo jake rivale. Protiv sjajne ekipe Kolubare odigrali su odlično prvo poluvreme i kada se očekivalo da partiju krunišu pogotkom, usledio je mali pad koncentracije koji su protivnici pretvorili u pobedu rezultatom 3:0. Idemo dalje, jer posle kiše mora jednom da zasija sunce…
Najmlađi fudbaleri Viktorije Star, ekipa 2010, odigrali su jednu fenomenalnu utakmicu sa Grafičarom. Gubili su čak sa 4:0, ali su imali snage i majstorstva da siguran poraz preokrenu u svoje vođstvo od 5:4, da bi u odlučujućim trenucima prevagu rivalu doneo ulazak u igru snažnog i visokog fudbalera Grafičara, koji je dva puta bio precizan.
Po običaju Kosta je uspešno predvodio svoju generaciju, a iznenađenje je bio odličan nastup Novaka (2011), strelca dva pogotka.
Dva remija ostvarile su ekipe 2006 i 2007. Najstariji su podelili bodove sa Brodarcem, iako su vodili 2:0 i kod 2:1 promašili penal. Godinu dana mlađi tim odigrao je bez golova meč sa Vinčom.

468 ad

Ostavite komentar