Precizne levice Andreja i Kokija

31 May, 2018 | Autor: | 0 Komentara

Fudbaleri Viktorije Star nisu se dugo privikavali na nove uslove igranja. Prošlo kolo na Adi naše ekipe su zabeležile četiri pobede, jedan remi i dva poraza.
Najviše su igrali dečaci 2008. godište, jer su prethodnog vikenda izostali iz Lige pretpetlića FSB zbog učešća na dva turnira. Na prvoj utakmici su odigrali samo 2:2 protiv Radničkog iz Obrenovca, uprkos vođstvu od 2:0 i malog broja igrača koji su došli da se bore na visokoj temperaturi protiv brojnijeg i odmornijeg rivala. Već sutradan, izdanje je bilo za nijansu bolje, a ceh su platili rivali iz ekipe Star. Bilo je to sjajno izdanje dvostrukog strelca Andreja i Andrije, koji je jednom pogodio mrežu i bio oboren kod penala, dovoljno za siguran trijumf ljubičastih 3:1.
Najmlađi naši fudbaleri 2011 savladali su sa 4:2 tim Bubamare iz Leštana, uz odličnu partiju Kokija (het-trik) i Olega, čiji je pogodak bio najlepši momenat na utakmici. Godinu dana stariji 2010 osvojili su tri boda u mreču sa novobeogradskim Radničkim 5:3, ali su kasnije isti fudbaleri pojačani Dačom i Andrijom, igrajući za 2009 protiv “majstora” poraženi rezultatom 3:1.
Izgubila je i ekipa 2007 od Kormorana sa 2:1, ali uz puno poštovanje prema našim sportskim prijateljima i njihovoj pobedi, ovaj meč smo po prikazanim šansama morali da rešimo u svoju korist. Lopta jednostavno nije htela u mrežu, iako smo stvorili veliki broj prilika, pa je poraz, možda, došao i kao zaslužena kazna za tako lošu realizaciju.

468 ad

Ostavite komentar