Raspucani Viktorijanci

23 Jan, 2018 | Autor: | 0 Komentara

Naši timovi su u prošlom kolu ponovo ostvarili učinak od tri pobede, jednog remija i poraza, ali sada postoji veći razlog za zadovoljstvo nego pre sedam dana.
Ljubičasti su jedini poraz doživeli od BSK iz Borče, generacije 2009, samo što su naši dečaci istrčali u značajno podmlađenom sastavu, sa prehlađenim kapitenom Dačom, koji je uz Novaka bio jedini predstavnik svog godišta.
To im, međutim, nije smetalo da pruže sjajnu partiju u kojoj su imali stalnu kontrolu lopte i tečnu pas igru, dok su fizički jačem protivniku prepušteni kontranapadi kao jedina mogućnost da dođu do gola. U tome su “bskovci” uspeli, prošle su im dve kontre iz kojih su postignuta jedina dva pogotka na meču.
Remi 2:2 odigrali su naši najmlađi dečaci 2011 u sudaru sa ekipom Bravo, a strelac oba gola bio je Ogi.
Najbolju partiju prikazala je ekipa 2008. Sa 7:0 savladan je BSK, ali više od ubedljive pobede imponuje borbenost, požrtvovanje i tečnost akcija ljubičastog tima.
Uz bok 2008, stoje 2010 i 2007. Mlađi su trijumfovali rezultatom 6:2 protiv Olea, uz tri gola Vuka, dva Đurađa i jedan Strahinje. Najstariji momci u klubu pobedili su BSK sa 9:2.

468 ad

Ostavite komentar