Sedam pobeda na deset mečeva

23 Feb, 2018 | Autor: | 0 Komentara

Od deset mečeva u poslednje dve nedelje, samo je generacija 2010 zabeležila poraz i to od vršnjaka iz ekipe Crvenke – 6:3.
Isti tim je i pretprošlo kolo remizirao 2:2 sa Oleom, mada su vodili sa dva gola prednosti i bili nadomak osvajanju tri boda.
Svi ostali timovi Viktorije Star ostvarili su pobede, ukupno sedam u dva kola.
Najbolju formu pokazali su naši fudbaleri rođeni 2007. godine. Oni su najpre savladali Drim tim sa 14:2, da bi u nedelju rezultatom 6:2 slavili trijumf nad Oleom.
Vrednije od bodova i svih pobeda je to što su one ostvarene dobrim nastupom velikog broja igrača, a takva praksa mora da nam se vrati dobrim rezultatima u prolećnom delu sezone, na terenima FSB na Adi Ciganliji kada će i brojnost biti važan faktor u takmičenju.
Uspešni su bili i momci iz ekipe 2008, jer su sa 2:1 bili bolji od Viteza, da bi ubedljivo pobedili Ole sa 6:1 uz fenomenalno izdanje Andreja, Zorana i trostrukog strelca Miše. Nakon sigurnog trijumfa 7:4 protiv sve boljeg tima iz Škole fudbala Bravo, naši momci 2009 odigrali su u nedelju neverovatno zanimljiv meč sa Crvenkom. Gubili su ljubičasti 4:1, ali su pronašli igru i način da preokrenu rezultat i sigurni poraz pretvore u tesnu pobedu – 7:6.
Naši najmlađi fudbaleri 2011 dobili su vršnjake iz Varge rezultatom 6:3, a onda su u egzibiciji sa 9:1 porazili Crvenku.

468 ad

Ostavite komentar