Sjajni Ivan vodio 2006 do prve pobede

19 Sep, 2017 | Autor: | 0 Komentara

“Viktorijanci” su bili lepršaviji, efikasniji, spremniji za nadigravanje sa rivalima nego u prvom kolu Lige pretpetlića na Adi Ciganliji, ali i dalje smo sigurni da naše ekipe mogu i bolje i više od prikazanog tokom subote i nedelje.
Pobede su ostvarili svi stariji, ali nam najmlađi i dalje “kašljucaju” sa rezultatima. Ljubačasti rođeni 2009. godine bez nekoliko najiskusnijih igrača poraženi su od Voždovca sa 7:5, dok je 2010. godište izgubilo 7:2 od Save 45. Verujemo, ipak, da za njih bolji dani dolaze uprkos slabijim ostvarenjima na Adi, jer kroz slične situacije prolazile su i ostale generacije na svojim počecima, da bi im se kasnije isplatili upornost i rad na treninzima.
Lep niz nastavilo je 2006. godište. Posle 2:2 protiv Sinđelića, ubedljivo sa 8:0 pobeđena je ekipa Dominus. Brljirao je Ivan sa pet golova, njemu uz rame bili su najiskusniji Andrej i Acke, a odlični su bili kapiten Mateja i Aleksa.
Poslednja dvojica predvodili su i 2007. godište do prve pobede u nastavku sezone i to nad Bolečom od 2:0, a najlepši momenat meča. koji je igran po jakoj kiši, dogodio se minut pre poslednjeg zvižduka. Tada je Aleksa Potkonjak sa velike udaljenosti pravom bombom zakucao loptu pod prečku, što je odlučilo pobednika utakmice.
Ako je 2006. godište odigralo najlepšu utakmicu, onda je 2008. godište bilo akter najuzbudljivijeg meča.
Ponovo su pokazali dva lica, s tim da su prikazivanje one lepše strane sačuvali za drugo poluvreme kada je i bilo najpotrebnije. Na početku su bili loši, samo ih je sreća sačuvala da na poluvreme odu sa svega golom minusa, iako su po prikazanom zaslužili da gube ubedljvije.
Tu su imali i malu “pomoć” sudije, koji nije video jedan čist gol rivala i jedno igranje rukom naših u kaznenom prostoru, da bi se na sve to u nastavku meča i ljubičasti potrudili da im zagorčaju ovu utakmicu. Prvo je Andrej izjednačio golom iz slobodnog udarca, što je verovatno eliminisalo grč u igri naše ekipe.
Usledio je evrogol Marka, pa još jedna lepa akcija i gol Andreja i novi bodovi su već bili upisani Viktoriji Star.

468 ad

Ostavite komentar