Srebrni Viktorijanci

03 Jan, 2020 | Autor: | 0 Komentara

Dok naši fudbaleri odmaraju od uspešne 2019. godine, nije loše podsetiti naše navijače da je ekipa 2011 Viktorije Star na sjajan način stavila tačku na prethodnu sezonu.
Ljubičasti su na jakom turniru Galori kup na Novom Beogradu osvojili drugo mesto, ostvarivši četiri pobede i dva poraza, oba od osvajača pehara tima 019 iz Zaječara.
Na startu takmičenja savladan je Invictus iz Bele Crkve sa 5:0, da bi u sledećem kolu pao Sporto iz Zrenjanina isto tako ubedljivo – 5:1.
Drugo mesto u grupi je već bilo obezbeđeno kada smo poraženi od Zaječaraca sa 2:0, ali već u četvrtfinalu stvari su došli na svoje. Veoma snažna ekipa Instituta iz Zemuna eliminsana je nakon sigurne igre i rezultata 3:1, a prava poslastica za navijače u balonu Coin na Novom Beogradu, došla je u polufinalu. Protivnik je bio Olimpik i to baš tim koji je par nedelja pre toga na međunardnom turniru u sarajevskoj Skenderiji osvojio pobednčki trofej.
Dva jednako dobra tima borila su se bespoštedno tokom 20 minuta, ali je nakon 1:1 u regularnom delu meča odluka morala da padne sa bele tačke. Ovoga puta naši momci su bili mirniji, pa su posle 4:3 izborili finale i šansu za revanš sjajnim Zaječarcima.
Na kraju smo ponovo morali da pruzimo ruku rivalu, jer su oni znali da iskoriste svoje šanse i da nas sa novih 2:0 pošteno kazne za promašaje.

468 ad

Comments are closed.