Treća pobeda u nizu

23 Feb, 2014 | Autor: | 0 Komentara

Predvođeni trojicom Nikola, generacija 2006. godišta, savladala je vrlo dobru ekipu Zmajeva, rezultatom 2:0. Tokom cele utakmice bili smo bolji i zasluženo slavili.
Selekcija 2005. godišta odigrala je veoma zanimljiv susreta protiv Rojala u kome smo posle velike borbe ostvarili pobedu od 6:4. Dobru igru pružili su Lazar Lazić i Maksim Bejte, koji su bili nerešiva enigma za dečake sa Kanarevog brda.
Posle ubedljive pobede u prošlom kolu nad Sokerom, klasa 2004 zasluženo je izgubila od Dušanovca rezultatom 1:3. Jednostavno nismo bili na nivou, prethodnih mečeva, tako da je poraz bio neminovan.
I pored slabe igre naša najstarija generacija 2003. godište, ostvarila je trijumf u susretu sa Banjom. Presudilo je iskustvo igranja u Mini-Maxi ligi, ali ako želimo da budemo na nivou moramo mnogo bolje u narednim mečevima.
Zbog povrede ovog vikenda nije igrala ni za jednu selekciju naša “Ronaldinja” Anđela Popović, što se itekako osetilo u igri naših dečaka. Nadamo se da će uskoro oporaviti i nastaviti sa sjajnim igrama koje su je krasile do sada.

468 ad

Ostavite komentar