Trijumf u meču bez izmena

25 Sep, 2017 | Autor: | 0 Komentara

Iza našeg kluba su “šareni” rezultati u prethodnom kolu Lige pretpetlića FSB na Adi Ciganliji, uz jedan neočekivan poraz i pobedu.
Najbolju partiju pružili su naši momci iz ekipe 2006. Oni su u nedelju ujutru uspeli sa 6:2 da savladaju odličnu ekipu Bežanije, iako je zbog saobraćajnih problema do Ade uspelo da dođe svega sedam dečaka. Ipak predvođeni kapitenom Ivanom i njegovim bratom Bojanom (2009. god, za ovu priliku bio golman) zabeležena je vredna pobeda u kojoj je najlepši gol bio delo Andreja iz slobodnog udarca.
Bilo bi pošteno istaći više nego fer postupak trenera i cele ekipe Bežanije, koji su pristali da igraju sa istim brojem igrača kao i mi, na skraćenom terenu, što je znatno olakšalo timu koji je celu utakmicu odigrao bez izmene.
Ako je ova pobeda zbog brojnih odsustva važnih fudbalera izvojevena pomalo i neočekivano, onda se poraz generacije 2008 od Vrčina može sortirati u rubriku “neprijatna iznenađenja”. Očekivalo se da će posle pobede od 4:0, nedavno u našem balonu, opet biti potvrđen veći kvalitet ljubičastih, ali smo se prevarili. Protivnik je bio fenomenalan, veoma motivisan, spreman da iskoristi svaku našu slabost, a pokazali smo ih je kod oba gola. Kod 0:0 promašeno je četiri zicera, kasnije i jedna stativa, da bi rival za sve to vreme golovima kažnjavao i najmanju našu smušenost.Meč je završen pobedom Vrčina rezultatom 3:0.
Odličnu partiju prikazalo je naše 2009. godište u duelu sa novobeogradskim Radničkim. Slavni rival savladan je sa 8:0, a briljirali su Adam sa četiri, Filip i Bojan sa po dva gola.
Još jedna pozitivna strana ovog meča je bio nastup nekoliko mlađih igrača predvođenih Kostom, Lazarom i Olegom, koji su igrajući za 2010. godište kasnije pretrpeli poraz (7:4) od iste ekipe Radničkog.
Jedini remi odigrali su naši dečaci rođeni 2007. Oni su sa 2:2 završili svoj meč protiv ekipe Bubamare.

468 ad

Ostavite komentar