Viktorijanci ponovo blistali

16 Jan, 2017 | Autor: | 0 Komentara

Uspešan vikend je iza naših “viktorijanaca”, iako nismo u svim godištima rezultatski dominirali kao u nekim prethodnim kolima Mini-Maksi lige.
Naši momci rođeni 2006.godine ubedljivo su savladali svoje rivale rezultatom 10:1. Godinu dana mlađa ekipa bila je ponovo fenomenalna na terenu, ali su odigrali jednu od onih utakmica kada je samo nedostajalo preciznosti u poslednjem udarcu. Izgubili su sa 1:0, mada su tokom celog meča bili znatno bolji tim.
Za 2008.godište nema zime, novogodišnja pauza im nije oduzela ni samopouzdanje, ni želju za pobedama. Protivnik je savladan sa ubedljivih 8:3, a posebno se istakao Mihajlo,strelac šest golova, i Marko, koji je bez prehlađenog Zorana, brinuo da naš golman Luka ima što manje posla.
Ipak, najveće počasti idu na račun našeg 2009.godišta. Oni su odigrali meč bez greške u pobedi od 10:0, a posebno motivisan za golove i nadigravanje bio je naš kapiten Dača.
Očekujemo da će i ljubimci naše škole, oni najmlađi, uskoro krenuti stazom svojih starijih drugova. Ovaj put su se namerili na jačeg rivala, pa su teren napustili poraženi sa pet-šest golova razlike.
Ali…
Momci, glavu gore, biće bolje u sledećem kolu, koje dolazi na red za otprilike mesec dana, nakon raspusta.
Do tada, radite svI da bude što više petica u dnevnicima i đačkim knjižicama i budite redovni na treninzima.

468 ad

Ostavite komentar