Viktorijanci, srećan vam raspust

14 Jun, 2017 | Autor: | 0 Komentara

Prvi deo prvenstva za većinu selekcija FK Viktorija Star je završeno. Ostaje da 2007,. godište odigra zaostalu utakmicu ovog vikenda i da opet podvučemo crtu ispod urađenog i ostvarenog na terenima Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji.
Imamo sve razloge da budemo zadovoljni. Naši dečaci su po prvi put izašli iz balona, na terene prilagođene njihovom uzrastu, bez ograda, sa pravilima velikog fudbala, u kojima su bili suočeni čak i sa dosuđivanjem ofsajd situacija. Zaslužili smo zajedno dobru ocenu.
Najbolje su se pokazali dečaci 2007. godište. Oni su ostvarili pet pobeda, jedan remi i poraz koji je došao prošlog vikenda u meču sa Kolubarom. Rezultat je bio 3:0 za protivnika – zasluženo, a ljubičaste može tešiti činjenica da je pola ekipe sačinjavalo 2008. godište, koje je sat vremena pre toga deklasiralo sa 10:2 odgovarajući tim Sinđelića.
Kako se Liga pretpetlića bližila kraju tako je 2009. godište igralo sve bolje i lepše. U poslednjem kolu pobedili su Rušanj sa 3:2 zahvaljujući Kosti, najmlađem igraču naše ekipe, koji je postigao dva gola.
Očekujemo da i 2010. godište na jesen započne svoju seriju pobeda. Izgubili su od Jedinstva iz Surčina, ali igrom nisu razočarali kao i na prethodnim mečevima koje su gubili.
Biće bolje kad se vratimo takmičenju posle letnje pauze.
Svim našim fudbalerima želimo prijatan raspust, odmor sa mnogo igre uz drugare i rodbinu, pa da se vidimo u lepom raspoloženju što pre.
Viktorija Star nastaviće sa treninzima do kraja Juna, zatim sledi jednomesečna pauza, a novo okupljane biće početkom avgusta u jednom terminu da bi se od septembra vratili na naše standardne termine, ponedeljkom, sredom i petkom od 18-19 i 19-20 časova.

468 ad

Ostavite komentar