Zasijala Viktorija Star

22 Dec, 2017 | Autor: | 0 Komentara

Sa otvorenih terena Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji, Liga pretpetlića krovne fudbalske organizacije se preselila u balon Adrenalin na Zrenjaninskom putu.
Sve generacije FK Viktorija Star odigrale su tri runde novog takmičenja, a utisci su podeljeni – u globalu, dobri smo, ali mogli bismo i bolje.
Najzadovoljniji smo igrama ekipe 2008, koja je odlično startovala i zabeležila tri pobede. Savladani su dosad Bravo, Vitez i BSK iz Borče, pa bismo svi želeli da serija lepih igara i dobrih rezultata što duže potraje.
Naš ponos, tim 2007, mogao bi bolje od postignutog, ali očigledno je da se naši igrači još “traže” i da još nije stvorena ona hemija, koja ih je krasila jesenas na Adi. Sigurni smo,ipak, da će i njihova serija doći na red. Na to nam ukazuje i poslednja partija protiv izuzetno jake OFK Crvenke, koju smo uprkos dobroj igri i stvorenim šansama izgubili sa 5:2.
Odlično je od prvog kola u Adrenalinu i naše 2010 godište. Ostvarili su dve pobede i jedan remi, ali od lepih rezultata više nas raduje način na koji ostvaruju svoje pobede. Kod ovih momaka lopta ide od noge do noge, traži se najbolje postavljeni saigrač i realizacija ne izostaje. I dalje nam treba pravi golman da bismo bili još kvalitetniji tim nego što smo danas.
Golman nam je neophodan i za ekipu 2009. Viktor se vratio igri nakon duge pauze i već na prvom meču protiv FK Varga pokazao da će biti opet deo sjajnog tandema sa Dačom. Dosadašnji rezultati nisu bili naročito dobri, malo toga su pokazali iako mogu bolje, pa je to ekipa od koje očekujemo da najviše napreduje u nastavku takmičenja.
Od ove sezone iz našeg pogona izašla je generacija 2011. Dosad su naši najmlađi uglavnom pomagali godinu dana starijim drugovima, ali sada to iskustvo Olega, Miloša i Novaka ekipa treba da iskoristi za uspehe koje će u predstojećim kolima sama potpisivati. Ako se može suditi po prvim mečevima, naši ljubimci će postati još jedna ekipa za ponos celog FK Viktorije Star.
Veoma je važno pored igre i rezultata istaći još jedan bitan detalj fudbala koji gaje ljubičaste ekipe – NAŠE PONAŠANJE. Ostali smo škola poznata po fer ponašanju, klub izuzetno lepo vaspitanih fudbalera, koji čisto igraju, imaju kulturno držanje na terenu i van njega, nakon utakmice čestitaju protivniku na igri ili pobedi… Nastavićemo da čuvamo taj naš stil uprkos svim narednim sumnjivim odlukama sudija, namernim udarcima protivnika, nepristojnim dobacivanjima sa strane… Momci, organizujte svoje slobodno vreme kako biste završavali školske obaveze sa najboljim ocenama i imali podršku roditelja da dolazite na treninge i utakmice. Uskoro će polugodište, zapnite sad najjače!!!

468 ad

Ostavite komentar